U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Ede » Werkman en De Jong

Werkman en De Jong

http://www.werkmanendejong.nl/

Werkman en De Jong brengt gekwalificeerd personeel en bedrijven in de Valleiregio bij elkaar. Hun focus ligt hierbij op functies op mbo+, hbo en universitair niveau. Zij doen dit met hun gedreven en vakbekwame team op initiatiefrijke wijze. Uiteindelijk moet dit resulteren in het grootste en beste regionale werving- en selectiebureau in de Vallei.

’Het nummer 1 werving- en selectiebureau in de Valleiregio worden: dát is hun ambitie.’

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+