U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Heteren » Kuijpersbouw Heteren

Kuijpersbouw Heteren

http://www.kuijpersbouwheteren.nl/

Al sinds 1881 is Kuijpers Bouw Heteren betrokken geweest bij vele bouwprojecten. Naast het daadwerkelijke bouwen omvat dat tegenwoordig natuurlijk ook de vraagstukken omtrent duurzaamheid, veiligheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, kwaliteit, haalbaarheid en kostenbeheersing. Het watermerk van hun bedrijfsorganisatie is 'Stijlvol bouwkundig'. Opdrachtgevers verdienen namelijk kwaliteit en juist daarom streeft Kuijpers Bouw Heteren naar de maximale combinatie van kwaliteit, meerwaarde en prijs. En deze 'offline' kwaliteiten mochten ook 'online' zichtbaar worden.

Online bouwproject

De nieuwe website van Kuijpers Bouw Heteren is nu modern, laat aan de hand van veel beeldmateriaal de projecten zien en is eenvoudig te beheren met het Footsteps CMS. Verder kan de bezoeker altijd meteen het laatste nieuws lezen op de voorpagina. De nieuwe website is daardoor veel dynamischer geworden.

Online en offline informeren 

Omgevingsmanagement is hot en mede daarom heeft Kuijpers Bouw Heteren zich aangesloten bij Stichting Bewuste Bouwers. Zij maken zich sterk voor de juiste en positieve rol van de bouwplaats in de omgeving. Dus géén overlast van geluid, vervuiling of parkeerproblemen in de wijk maar juist een dynamische plek waar aan de toekomst wordt gewerkt. De mensen op de bouwplaats zijn zich bewust van hun directe omgeving zoals omwonenden maar ook van de scholen of zorggebouwen. Het tijdig en goed informeren van de mensen over de werkzaamheden is daarbij van groot belang om overlast te beperken. Ook de omwonenden eens uitnodigen voor een kijkdag of dergelijke wordt als zeer positief ervaren. Het gebouw wordt zo ook een beetje van de omgeving wat de toekomstige gebruikers van het gebouw vaak helpt bij het integreren in de buurt.

Kuijpersbouw Heteren over de nieuwe website

“De website van Kuijpers Bouw Heteren was na circa 6 jaar gebruik verouderd. De lay-out en de uitstraling waren nodig aan modernisering toe. Ook het oude CMS was zeer beperkt en gebruiksonvriendelijk. In de huidige tijd, die zich kenmerkt door bezuinigingen en een kritische blik, is het wel een hele stap om in een nieuwe website te investeren. Maar voor ons een logische stap. Deze site die voor ons op maat is gemaakt gebruiken wij als extra tool om mensen een nader kijkje in onze organisatie en onze performance te geven. Ook heeft Footsteps ons bijgestaan in het in gebruik nemen van een facebookpagina. Een eigentijdse manier van communiceren en die een wat directer en informeler karakter kent."

Responsive

"Voor het renovatie- / nieuwbouwproject van een Lyceum in Gorinchem hebben wij een projectspecifieke Facebookpagina gestart. Op deze pagina waren foto’s van de bouw te zien maar ook andere mededelingen. Door middel van een QR-code is deze pagina geïntroduceerd bij de leerlingen, en medewerkers van de school maar ook bij de bouwmensen van dit project. Met deze code kun je met een smartphone op locatie bijvoorbeeld de projectpagina openen. Dit was mede de aanleiding om de website responsive te maken."

Kuijpersbouw Heteren over Footsteps

"Footsteps heeft enige jaren geleden huisvesting gevonden in één van onze huur-units. Mede in deze context hebben wij het team van Footsteps beter leren kennen en gevraagd met ons mee te denken in de noodzaak en toegevoegde waarde van een nieuwe moderne website. Hun inbreng en focus op de juiste zaken heeft geresulteerd in deze samenwerking. De definitieve uitwerking van ons program van eisen heeft Footsteps goed op zich genomen. Wij zijn tevreden met het resultaat en we krijgen ook van onze relaties positieve reacties. Met name de ondersteuning bij het werken in het CMS, de adviezen en hulp bij het opstarten van de social media, en de daadwerkelijke vulling van de website waren zeer goed en ontzorgend."

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Utrecht

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+