U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Nijmegen » Radiotherapie Nijmegen

Radiotherapie Nijmegen

http://www.radiotherapienijmegen.nl/

De afdeling Radiotherapie Nijmegen maakt deel uit van het Universitair Medisch Centrum St Radboud. Als middelgrote afdeling vervult ze een sleutelrol binnen het Integraal Kankercentrum Oost (IKO) en in Nederland.

Op donderdag 23 april om 16.00 uur is de website van de afdeling Radiotherapie van het UMC St Radboud officieel "geopend" door professor J.W.H. Leer.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+