U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Oosterbeek » Maessen en Hendriks

Maessen en Hendriks

http://www.maessen-en-hendriks.nl/

Maessen & Hendriks, opgericht in 1971, is een veelzijdige installateur met een bijzondere plus: betrokkenheid. Hun circa 110 vakbekwame medewerkers staan met individuele zorg en aandacht garant voor een perfect eindresultaat - of u nu particulier of zakelijk bij hun aanklopt.

Dit betekent dat ze niet alleen voortdurend hun technische kennis en vaardigheden aanscherpen, maar met name in de voorbereiding, begeleiding en nazorg van projecten een stapje verder gaan. Ze adviseren en informeren u in elke projectfase. En ze blíjven naar u luisteren, omdat ze geen moment uit het oog verliezen dat het úw project is.

Vanzelfsprekend kan deze 'plus' pas tot zijn recht komen als de technische basis staat als een huis - in alle lagen van onze onderneming. Ze zijn dan ook altijd vertrouwd met de laatste stand der techniek. De directie is in staat om op elke positie mee te denken: hierdoor ontstaat een 'helicopter view' die een grote zekerheid vormt voor u als klant.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+