U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Wageningen » ETFRN

ETFRN

http://www.etfrn.org/

In 1991 is het European Tropical Forest Research Network (ETFRN) opgericht met als doel het Europese onderzoek te verzorgen dat bijdraagt aan het behoud en duurzaam gebruik van bossen in tropische en subtropische landen. Zo bevordert ETFRN de dialoog tussen onderzoekers, beleidsmakers en bosgebruikers, is het Europees tropisch bosonderzoek toegenomen en wordt er meer samengewerkt met de onderzoekers in de ontwikkelingslanden. Het netwerk heeft deelnemende partijen in verschillende Europese landen met in elk land een ETFRN-steunpunt.

"De oude website was ongeveer 10 jaar oud en niet up-to-date. Met het CMS van Footsteps kregen we daarnaast de kans om de website eenvoudig te beheren. Door onze eerdere goede ervaring met dit CMS voor een andere website, lag de keuze voor Footsteps voor de hand."

Door de bomen het bos wel zien

Tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van deze website is er uiteraard veel rekening gehouden met de eindgebruiker; de bezoeker. Omdat er op ETFRN veel publicaties staan, is een vereiste dat ook daar de bezoeker zijn weg kan vinden. Door te filteren op jaar en onderwerp, en doordat van elke publicatie een korte omschrijving en afbeeldingen worden getoond, kan de bezoeker eenvoudig het document vinden waar hij naar op zoek is. Daarnaast wordt het aanbod publicaties automatisch aangepast zodra er een filter wordt geselecteerd.

De agenda

Naast dat ETFRN prachtige onderzoeken doet organiseren zij ook met regelmaat conferenties en congressen. Deze events vinden plaats over de hele wereld. Wilt u een event bijwonen, selecteer dan eenvoudig het land en het type evenement voor meer informatie. Zodra een filter wordt gekozen ververst ook hier automatisch het aanbod.

Benieuwd waar wij u mee van dienst kunnen zijn? Welke oplossing we voor u kunnen ontwikkelen? Wacht niet en neem direct contact op!

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+