U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Winterswijk » Hotel Frerikshof

Hotel Frerikshof

http://www.hotelfrerikshof.nl/

Hotel Frerikshof ligt op een unieke locatie in Winterswijk. Het hotel ligt in de nabijheid van Doetinchem en Enschede in de prachtige Achterhoek.

Daarnaast ligt Duitsland om de hoek, dus u kunt tijdens uw verblijf een bezoek brengen aan onze oosterburen.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Zuid-Holland

Advies + Support = Succes bij Modelec

Advies + Support = Succes bij Modelec

http://www.modelec.nl/

Modelec Data-Industrie is een organisatie dat zich richt op twee belangrijke pijlers: adviseren en ondersteunen op het gebied van industriële datacommunicatie. Modelec levert een brede range aan hoogwaardige industriële oplossingen voor het betrouwbare transporteren en omzetten van uw data. Verder bieden zij naast producten, ook advies en support voor uw industriële Ethernet netwerken (bedraad en draadloos), rugged embedded computer systemen, mobiele communicatie (GSM/GPRS/UMTS/HSPA), Ethernet extenders (SHDSL), serieel naar Ethernet omzetting en smart remote I/O. In de aanpak van Modelec staat de klant centraal. Dit betekent een open dialoog met hun specialisten, die samen met u een oplossing zoeken en?vinden. Innovatie begint bij MODELEC met vooruitkijken: steeds alert blijven en de evolutie in de verschillende marktsegmenten op de voet blijven volgen.

Lees meer

Kuijpersbouw Heteren

Kuijpersbouw Heteren

http://www.kuijpersbouwheteren.nl/

Al sinds 1881 is Kuijpers Bouw Heteren betrokken geweest bij vele bouwprojecten. Naast het daadwerkelijke bouwen omvat dat tegenwoordig natuurlijk ook de vraagstukken omtrent duurzaamheid, veiligheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, kwaliteit, haalbaarheid en kostenbeheersing. Het watermerk van hun bedrijfsorganisatie is 'Stijlvol bouwkundig'. Opdrachtgevers verdienen namelijk kwaliteit en juist daarom streeft Kuijpers Bouw Heteren naar de maximale combinatie van kwaliteit, meerwaarde en prijs. En deze 'offline' kwaliteiten mochten ook 'online' zichtbaar worden.

Lees meer

Volg ons op Google+