U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Veenendaal » CWI - in Veenendaal werken

CWI - in Veenendaal werken

http://www.inveenendaalwerken.nl/

CWI Veenendaal wil forensen interesseren voor werk in de regio Veenendaal-Renswoude-Rhenen. De arbeidsmarkt trekt aan: werkgevers zitten te springen om de juiste kandidaten voor hun vacatures. Tegelijkertijd lopen de snelwegen voller met files, veroorzaakt door mensen die in Veenendaal en omgeving wonen en elders werken en andersom.

Op deze website kunt u, als u dichterbij huis wilt werken, dit hieronder aangeven. Het enige wat wij van u willen weten is uw naam, adres, telefoonnummer en het soort werk dat u zoekt. CWI Veenendaal belt u binnen drie werkdagen en probeert u te bemiddelen naar een baan in de buurt.

De website www.inveenendaalwerken.nl is bij wijze van proef met vanaf 3 april 2007 voor de periode van drie maanden in de lucht.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Utrecht

IceBear Events

IceBear Events

http://www.icebearevents.nl/

IceBear Events biedt een unieke combinatie van entertainment, gezelligheid en duurzaamheid.

Lees meer

Stages op Curacao

Stages op Curacao

http://www.stagescuracao.nl/

StagesCuracao.nl is jouw startpunt voor het vinden van een stageplek en alle bijkomende benodigde informatie over huisvesting, vervoer en overige praktische zaken. Je vindt via StagesCuracao.nl een groot aantal stageplekken rechtstreeks bij bedrijven op Curacao of via stagebemiddelingsbureaus.

Lees meer

Volg ons op Google+