U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Veenendaal » Pickup Trucks

Pickup Trucks

http://www.pickuptrucks.nl

Boonzaaijer Import Vof is een klein bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van Canadese pickuptrucks en alles wat daarbij om de hoek komt kijken.

Op deze manier kunnen wij u beter van dienst zijn. Nieuwe auto`s zijn uit voorraad leverbaar of onderweg vanuit Ontario. Steven is full time in Canada aanwezig. Dit heeft vele voordelen, wij kopen onze auto`s zelf aan waardoor wij zeker zijn van kwaliteit en betrouw-baarheid van de pickups die wij te koop aanbieden.

We verkopen gebruikte en nieuwe pickups uit voorraad of we kunnen een nieuwe voor u bestellen met de gewenste specificatie`s en accessoires. Kortom wij zijn een modern bedrijf met ouderwetse service waar u terecht kunt met al uw wensen op het gebied van pickuptrucks.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Utrecht

IceBear Events

IceBear Events

http://www.icebearevents.nl/

IceBear Events biedt een unieke combinatie van entertainment, gezelligheid en duurzaamheid.

Lees meer

Stages op Curacao

Stages op Curacao

http://www.stagescuracao.nl/

StagesCuracao.nl is jouw startpunt voor het vinden van een stageplek en alle bijkomende benodigde informatie over huisvesting, vervoer en overige praktische zaken. Je vindt via StagesCuracao.nl een groot aantal stageplekken rechtstreeks bij bedrijven op Curacao of via stagebemiddelingsbureaus.

Lees meer

Volg ons op Google+