U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Ede

Advies + Support = Succes bij Modelec

http://www.modelec.nl/

Modelec Data-Industrie is een organisatie dat zich richt op twee belangrijke pijlers: adviseren en ondersteunen op het gebied van industriële datacommunicatie. Modelec levert een brede range aan hoogwaardige industriële oplossingen voor het betrouwbare transporteren en omzetten van uw data. Verder bieden zij naast producten, ook advies en support voor uw industriële Ethernet netwerken (bedraad en draadloos), rugged embedded computer systemen, mobiele communicatie (GSM/GPRS/UMTS/HSPA), Ethernet extenders (SHDSL), serieel naar Ethernet omzetting en smart remote I/O. In de aanpak van Modelec staat de klant centraal. Dit betekent een open dialoog met hun specialisten, die samen met u een oplossing zoeken en?vinden. Innovatie begint bij MODELEC met vooruitkijken: steeds alert blijven en de evolutie in de verschillende marktsegmenten op de voet blijven volgen.

Oud en nieuw

De oude website bood een goed overzicht voor de klant die wist wat hij wilde. Wist de bezoeker echter nog niet welke oplossing het beste paste bij zijn probleem dan raakte hij vaak de weg kwijt op de site. "Vanwege de positieve ervaringen bij de implementatie van de “oude” website", koos Modelec opnieuw voor Footsteps met als resultaat deze overzichtelijke nieuwe website, aldus Sergio Alonso, eigenaar Modelec Data-Industrie BV. "De samenwerkingen tussen Modelec en Footsteps is prettig verlopen; door duidelijke communicatie is de doorlooptijd snel geweest en zijn kleine hobbels soepel opgelost". De nieuwe website toont een overzicht van productcategorieën en nieuws. Op basis hiervan kan de bezoeker eenvoudig zijn weg navigeren naar een product. Op de detailpagina wordt naast de beschrijving en specificaties van het product, ook de optie gegeven om vragen te stellen, een offerte aan te vragen of een afspraak te maken.

 

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+