U bevindt zich hier: Home » Producten en diensten » CMS

Het Footsteps2 CMS

Het Footsteps2 CMS (content management systeem) is compleet, betaalbaar en eenvoudig in gebruik. Met deze beheertool kunt u uw website altijd up-to-date en actueel houden. Footsteps2 biedt u de mogelijk snel informatie op de website toe te voegen of te wijzigen zonder tussenkomst van een reclame- of internetbureau. Dit scheelt tijd en onderhoudskosten Kortom: u kunt uw content effectief en (kosten-) efficiënt beheren.

Het Footsteps2 CMS voorziet u van een duidelijke, professionele en effectieve oplossing voor uw website die u veel tijd en geld bespaart. U wilt uiteraard dat uw webdesign de juiste uitstraling heeft en past bij uw imago, als full service internetbureau leveren wij naast het Footsteps2 CMS ook andere internetdiensten. Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf en wij adviseren en helpen u graag om van uw website een succes te maken.

Footsteps2 CMS

Ondersteuning

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons CMS en uw wensen? Wij ondersteunen u graag in de selectie van uw CMS. Bekijk de CMS vergelijking met uitgebreide animaties of neem contact op om vrijblijvend een persoonlijke demo aan te vragen. Ook kunt u ons CMS portfolio bekijken met voorbeelden van onze oplossingen.

Laatste cases

Meer cases

Volg ons op Google+