U bevindt zich hier: Home » Referenties » Sdu Uitgevers

Sdu Uitgevers

Sdu Uitgevers te Amersfoort, actief vanaf 15 maart 1999 en dochter van Sdu NV is een innovatieve en multimediale uitgeverij met enthousiaste en gedreven medewerkers. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen, beheren en leveren van fiscale en financiŽle informatie en richten ons op professionele afnemers als belastingadviseurs, (register)accountants, financiŽle planners, notarissen, administrateurs, controllers, pensioendeskundigen - al dan niet werkzaam in de (advies)praktijk, het bankwezen, het bedrijfsleven, bij de overheid of het (wetenschappelijk) onderwijs.

Sdu Uitgevers stelt zich ten doel producten en diensten te leveren die optimaal voldoen aan de wens van deze afnemers en aansluiten bij de interne informatiestromen. Centraal staan daarbij de kwaliteit en toegankelijkheid van de informatie en de toepasbaarheid in de praktijk.

De uitgaven van Sdu Uitgevers hebben een grote en duidelijk toegevoegde waarde. Dat is mede te danken aan de hoogwaardige inbreng van onze zeer gewaardeerde auteurs. Uw informatiebehoefte staat daarbij altijd voorop!

Voor Sdu Uitgevers geldt: uitgeven is mensenwerk!

Wij bij Footsteps hebben de realisatie van de nieuwe website voor Sdu Uitgevers mogelijk gemaakt. Het resultaat kun je bekijken op www.rechtinfiscaal.nl.

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Volg ons op Google+