U bevindt zich hier: Home » Referenties » Modelec

Advies + Support = Succes bij Modelec

Modelec Data-Industrie is een organisatie dat zich richt op twee belangrijke pijlers: adviseren en ondersteunen op het gebied van industriële datacommunicatie. Modelec levert een brede range aan hoogwaardige industriële oplossingen voor het betrouwbare transporteren en omzetten van uw data. Verder bieden zij naast producten: advies en support voor uw industriële Ethernet netwerken (bedraad en draadloos), rugged embedded computer systemen, mobiele communicatie (GSM/GPRS/UMTS/HSPA), Ethernet extenders (SHDSL), serieel naar Ethernet omzetting en smart remote I/O. Centraal in de aanpak van Modelec staat de klant. Dit betekent voor u een open dialoog met hun specialisten, die samen met u een oplossing zoeken en…vinden. Innovatie begint bij MODELEC met vooruitzien. Dus steeds alert blijven en de evolutie in de verschillende marktsegmenten op de voet blijven volgen.

De oude website bood een goed overzicht voor de klant die wist wat hij wilde. Wist de bezoeker echter nog niet welke oplossing het beste paste bij zijn probleem dan raakte hij vaak de weg kwijt op de site.

Met de nieuwe website, ontworpen en ontwikkeld door Footsteps, is hier een eind aan gekomen Footsteps heeft de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld.

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Volg ons op Google+