U bevindt zich hier: Home » Portfolio

Portfolio Webdesign

Op deze pagina treft u een overzicht met voorbeelden uit ons webdesign portfolio aan. Tevens heeft u rechts een overzicht van ons portfolio webdesign per plaats.  

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Bekijken

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Bekijken

Advies + Support = Succes bij Modelec

http://www.modelec.nl/

Modelec Data-Industrie is een organisatie dat zich richt op twee belangrijke pijlers: adviseren en ondersteunen op het gebied van industriële datacommunicatie. Modelec levert een brede range aan hoogwaardige industriële oplossingen voor het betrouwbare transporteren en omzetten van uw data. Verder bieden zij naast producten, ook advies en support voor uw industriële Ethernet netwerken (bedraad en draadloos), rugged embedded computer systemen, mobiele communicatie (GSM/GPRS/UMTS/HSPA), Ethernet extenders (SHDSL), serieel naar Ethernet omzetting en smart remote I/O. In de aanpak van Modelec staat de klant centraal. Dit betekent een open dialoog met hun specialisten, die samen met u een oplossing zoeken en?vinden. Innovatie begint bij MODELEC met vooruitkijken: steeds alert blijven en de evolutie in de verschillende marktsegmenten op de voet blijven volgen.

Bekijken

IceBear Events

IceBear Events

http://www.icebearevents.nl/

IceBear Events biedt een unieke combinatie van entertainment, gezelligheid en duurzaamheid.

Lees meer

Bedu Pompen

Bedu Pompen

http://www.bedu.nl/

Nieuwe website voor Bedu Pumpen, een sterke partner op het gebied van verkoop, onderhoud, revisie en reparatie van vloeistofpompen en pompinstallaties.

Lees meer

Mystery Review

Mystery Review

http://www.mystery-review.nl/

Mystery Review geeft inzicht in de ervaren klantgerichtheid en deskundigheid binnen uw organisatie en biedt pakkende strategieën om hierin groei te realiseren.

Lees meer

Stages op Curacao

Stages op Curacao

http://www.stagescuracao.nl/

StagesCuracao.nl is jouw startpunt voor het vinden van een stageplek en alle bijkomende benodigde informatie over huisvesting, vervoer en overige praktische zaken. Je vindt via StagesCuracao.nl een groot aantal stageplekken rechtstreeks bij bedrijven op Curacao of via stagebemiddelingsbureaus.

Lees meer

Heideweek

Heideweek

http://www.heideweek.nl/

De Heideweek vindt jaarlijks plaats in de laatste volle week van augustus, in een periode die gekenmerkt wordt door bloeiende paarse heide, wat de gekozen naam van deze week verklaart. De Heideweek 2011 staat alweer voor de boeg. Het bestuur en alle vrijwilligers zijn volop bezig met de organisatie van hun evenementen.

Lees meer

Webdesignbureaus.nl

Webdesignbureaus.nl

http://www.webdesignbureaus.nl

Onlangs is de nieuwe website www.webdesignbureaus.nl online gegaan. Deze website biedt de webdesign bureaus uit Nederland een platform om zichzelf op te profileren. Webdesigners kunnen zichzelf gratis aanmelden en hun bedrijfsprofiel presenteren aan de bezoekers die een webdesign bureau in de buurt zoeken.

Lees meer

Saunasvergelijken.nl

Saunasvergelijken.nl

http://www.saunasvergelijken.nl

Saunasvergelijken.nl biedt een overzicht van sauna's gesorteerd per provincie en plaats. Hierdoor kunt u op zoek naar een sauna bij u in de buurt. Om dit zo persoonlijk mogelijk te houden kunnen de sauna?s zelf hun profiel op de website beheren en acties plaatsen.

Lees meer

Damesschoenen.nl

Damesschoenen.nl

http://www.damesschoenen.nl

Damesschoenen.nl is opgezet om zoveel mogelijk schoenen van de diverse webwinkels in één overzicht te presenteren. Dit zorgt voor een centraal en uitgebreid overzicht met damesschoenen, een overzicht welke naar eigen wensen verfijnd kan worden op prijs, model, merk en kleur.

Lees meer

De tuin van Pilion

De tuin van Pilion

http://www.pilionvillas.nl/

Twee jaar geleden is Ross Holidays gestart met het bouwen en renoveren van bijzondere woningen in verschillende dorpen in het prachtige Pilion. Dit alles onder de naam: De Tuin van Pilion. De villas zullen de namen dragen van bloemen en bomen.

Lees meer

Turkesteen

Turkesteen

http://www.turkesteen.nl/

Turkesteen Slaapcomfort biedt iedereen nachtrust op maat vanuit hun beddenspeciaalzaak in Veenendaal.

Lees meer

EMC Kliniek

EMC Kliniek

http://www.emckliniek.nl/

EMC kliniek te Bosch en Duin biedt de juiste zorg op het hoogste niveau.

Lees meer

MODELEC

MODELEC

http://www.modelec.nl/

MODELEC Data-Industrie is een marketinggerichte verkooporganisatie op het gebied van industriële datacommunicatie. In opdracht van MODELEC hebben wij de vormgeving en ontwikkeling van hun nieuwe website opgepakt.

Lees meer

Cyell

Cyell

http://www.cyell.com

Cyell is een Nederlands modemerk met internationale allure. Met haar Beachwear, Intimates en Softwear collecties heeft zij de top van dames bad- en nachtkleding in Europa bereikt.

Lees meer

EarlyBird

EarlyBird

http://www.earlybirdie.nl/

EarlyBird is het programma voor natuurlijk Engels op de basisschool. EarlyBird van het Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam en een groeiend aantal scholen buiten Rotterdam hebben meer, vroeger en beter Engels ingevoerd op basis van de uitgangspunten van dit programma.

Lees meer

Project Control Online

Project Control Online

http://www.projectcontrolonline.nl/

Project Control Online is een groeiend en dynamisch expertbureau met passie voor projecten. Hun kracht ligt in het overbrengen en toepassen van projectervaring en kennis.

Lees meer

Bio-HCG

Bio-HCG

http://www.biohcg.nl/

Veel mensen hebben last van overgewicht en voelen de behoefte om af te slanken. Het is hierbij belangrijk dat je veilig afslankt op een manier die bij jou past. Om aan die verschillende behoeften tegemoet te komen, heeft OrthoPharma diverse afslankmethoden ontwikkeld.

Lees meer

Peppermint Media

Peppermint Media

http://www.peppermintmedia.nl/

Peppermint Media is een full service mediabureau te Nijmegen wat zich richt op alles dat te maken heeft met het overbrengen van uw boodschap d.m.v. beeld, geluid en gevoel.

Lees meer

Le Ballon Arnhem

Le Ballon Arnhem

Le Ballon bestaat ruim 25 jaar en is een geheel zelfstandig bedrijf. Door met 11 winkels kleinschalig creatief in te kopen, zijn er wekelijks wisselende collecties. Continu zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kleding, schoenen en accessoires te vinden bij Le Ballon.

Lees meer

SHV Energy

SHV Energy

http://www.shvenergy.com/

SHV Energy is the world leader in the distribution of Liquefied Petroleum Gas (LPG). (Formerly known as SHV GAS)

Lees meer

MKB Online backup

MKB Online backup

http://www.mkb-backuponline.nl/

Uw bestanden en data altijd veilig opgeslagen. Welkom bij Online Backup van IQ Internet.

Lees meer

Radiotherapie Nijmegen

Radiotherapie Nijmegen

http://www.radiotherapienijmegen.nl/

De afdeling Radiotherapie Nijmegen maakt deel uit van het Universitair Medisch Centrum St Radboud. Als middelgrote afdeling vervult ze een sleutelrol binnen het Integraal Kankercentrum Oost (IKO) en in Nederland.

Lees meer

Why LPG

Why LPG

http://www.whylpg.com/

LPG is one of the cleanest fossil fuels. It is also available in massive quantities ? in fact Europe is virtually self-sufficient.

Lees meer

Kubic Recreatie

Kubic Recreatie

http://www.kubicrecreatie.nl/

Kubic Recreatie biedt u tal van recreatiemogelijkheden op diverse recreatieparken in heel Nederland en behoort inmiddels tot de grotere aanbieders van recreatiewoningen binnen Nederland.

Lees meer

Sleven Schilderwerk en Binneninrichting

Sleven Schilderwerk en Binneninrichting

http://www.pascal-sleven.com/

Tegenwoordig is niet alleen het schilderwerk en onderhoud van een pand belangrijk, maar gaat het om de beleving van de totale woon- en werkomgeving.

Lees meer

Sauna de Heuvelrug

Sauna de Heuvelrug

http://www.saunadeheuvelrug.nl/

Beauty & Wellness Sauna de Heuvelrug laat u ervaren wat optimaal genieten is. Ervaar het gevoel van natuurlijke ontspanning, rust en gezelligheid in een wereld van baden, sauna, thermen en natuurlijk innerlijke en uiterlijke verzorging.

Lees meer

Bing Research

Bing Research

http://www.bing-research.com/

Bing Research is een spin-off van ICMA International. Ruim 25 jaar ervaring in B2B klantenonderzoek en medewerkersonderzoek staat hun niet in de weg om onszelf opnieuw uit te vinden.

Lees meer

Webdesigngids.nl

Webdesigngids.nl

http://www.webdesigngids.nl/

Op zoek naar een webdesigner? Direct een website offerte aanvragen? Webdesigngids.nl biedt u de mogelijkheden.

Lees meer

Studio Noord

Studio Noord

http://www.studionoord.net/

Studio Noord maakt strips, cartoons & illustraties voor een breed scala aan opdrachtgevers en werkt vanuit Amsterdam. Per project bekijken ze welke vorm, stijl & insteek het meest effectief is. Studio Noord opereert als netwerk van zelfstandig samenwerkende freelancers en kan hierdoor vrijwel altijd een passende oplossing of stijl bieden.

Lees meer

Wing

Wing

http://www.wing-wageningen.nl/

Wing begeleidt en ontwerpt processen in de groene ruimte. Zij brengt partijen bij elkaar en verbindt de verschillende belangen.

Lees meer

Webdesign-gids.nl

Webdesign-gids.nl

http://www.webdesign-gids.nl/

Webdesign-gids.nl is een overzicht van de webdesigners in Nederland op een rijtje, overzichtelijk op plaats en provincie gesorteerd.

Lees meer

WLS Media

WLS Media

http://www.wlsmedia.nl/

WLS Media is een snelgroeiend mediabureau die in de loop der jaren een bijzonder klantenbestand heeft opgebouwd van gerenommeerde ondernemingen. Omgeven door een breed netwerk en met de nodige kennis en ervaring maken wij deze ondernemingen wegwijs in medialand.

Lees meer

Stabu

Stabu

http://www.stabu.org/

Stichting Stabu uit Ede staat voor het uitgeven en beheren van de gestandaardiseerde besteks- systematiek voor de woning- en utiliteitsbouw.

Lees meer

TVDM

TVDM

http://www.tvdm.nl/

Communicatie met een persoonlijke touch. Voor de klanten van TVDM doen zij veel en gaan zij graag nog een stap verder. Maar zij willen ook u graag beter leren kennen, zodat gezamenlijk gewerkt kan worden aan de beste oplossing.

Lees meer

Laarzen koop je online

Laarzen koop je online

http://www.laarzenkoopjeonline.nl/

Laarzenkoopjeonline.nl is opgezet om zoveel mogelijk pumps van de diverse webwinkels in één overzicht te presenteren. Dit zorgt voor een centraal en uitgebreid overzicht met laarzen, een overzicht welke naar eigen wensen verfijnd kan worden op prijs, merk en kleur.

Lees meer

Merkschoenenonline.nl

Merkschoenenonline.nl

http://www.merkschoenenonline.nl/

Merkschoenenonline.nl is opgezet om zoveel mogelijk merkschoenen van de diverse webwinkels in één overzicht te presenteren. Dit zorgt voor een centraal en uitgebreid overzicht met merkschoenen, een overzicht welke naar eigen wensen verfijnd kan worden op prijs, model, merk en kleur.

Lees meer

Pumps koop je online

Pumps koop je online

http://www.pumpskoopjeonline.nl/

Pumpskoopjeonline.nl is opgezet om zoveel mogelijk pumps van de diverse webwinkels in één overzicht te presenteren. Dit zorgt voor een centraal en uitgebreid overzicht met pumps, een overzicht welke naar eigen wensen verfijnd kan worden op prijs, merk en kleur.

Lees meer

Sneakers koop je online

Sneakers koop je online

http://www.sneakerskoopjeonline.nl/

Sneakerskoopjeonline.nl is opgezet om zoveel mogelijk sneakers van de diverse webwinkels in één overzicht te presenteren. Dit zorgt voor een centraal en uitgebreid overzicht met sneakers, een overzicht welke naar eigen wensen verfijnd kan worden op prijs, merk en kleur.

Lees meer

WISA

WISA

http://www.wisa-sanitair.com/

WISA levert sinds 1865 wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek voeren zij vandaag de dag een compleet assortiment met spoelsystemen en toebehoren, keramiek en toiletzittingen. Bovendien hebben zij in 2007 een ruime keuze aan wellness producten aan hun programma toegevoegd.

Lees meer

SHV Holdings N.V.

SHV Holdings N.V.

http://www.shv.nl

SHV ontstond in 1896 in Nederland uit een fusie van een aantal belangrijke kolenhandelsbedrijven, waarvan sommige al in de 18e eeuw werkzaam waren.

Lees meer

Andere bezoekers zochten op "webdesign portfolio, webdesign portfolio, portfolio webdesign, portfolio webdesigner". Ons portfolio webdesign treft u ook op www.webdesign.nl

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Volg ons op Google+