U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Ede » Stabu

Stabu

http://www.stabu.org/

Stichting Stabu uit Ede staat voor het uitgeven en beheren van de gestandaardiseerde besteks- systematiek voor de woning- en utiliteitsbouw.

Doelstelling van Stichting STABU is het leveren van diensten en producten die gebruikers optimaal in staat stellen projectgebonden informatie te genereren en te beheren gedurende de gehele levensloop van een bouwobject, met gebruikmaking van hedendaagse technieken. Deze doelstelling is samen te vatten in de al enige tijd door STABU gebruikte naamtoevoeging: "bouwbreed informatiesysteem".

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+