Regionaal Expertise Centrum-Chiron

http://www.rec-chiron.nl/

Het Regionaal Expertise Centrum-Chiron houdt zich bezig met onderwijsvoorzieningen in het speciaal onderwijs die bedoeld zijn voor kinderen en jongeren die ontwikkelingsproblemen hebben met hun gedrag. Zij doen dit in dienst van de scholen voor speciaal (voortgezet) onderwijs (cluster 4) en het MBO in de regio oost Noord-Brabant.

Binnen REC wordt speciaal onderwijs aangeboden, ambulante begeleiding verzorgd en de aanmelding voor de toelating tot dit speciaal onderwijs geregeld. Daarnaast biedt de Centrale Dienst van het REC diverse vormen van consultatie en ondersteuning, o.a. geboden door het Steunpunt Autisme. Daartoe ontwikkelt het REC ook de benodigde expertise.

Hun expertise staat borg voor de kwaliteit die zij bieden aan kinderen en jongeren die intensieve zorg behoeven.

Chiron, een mythologisch figuur uit de Griekse oudheid, inspireert ons om deze kwaliteit te blijven doorontwikkelen en staat tevens symbool voor het opvoeden in een bijzondere situatie.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Noord-Brabant

Le Ballon Breda

Le Ballon Breda

Le Ballon Breda bestaat ruim 25 jaar en is een geheel zelfstandig bedrijf. Continu zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kleding, schoenen en accessoires te vinden bij Le Ballon Breda.

Lees meer

Le Ballon Den Bosch

Le Ballon Den Bosch

Le Ballon Den Bosch bestaat ruim 25 jaar en is een geheel zelfstandig bedrijf. Continu zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kleding, schoenen en accessoires te vinden bij Le Ballon Den Bosch.

Lees meer

Volg ons op Google+