U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Leeuwarden » Cyell

Cyell

http://www.cyell.com

Cyell is een Nederlands modemerk met internationale allure. Met haar Beachwear, Intimates en Softwear collecties heeft zij de top van dames bad- en nachtkleding in Europa bereikt.

Puur, eigenzinnig & ambitieus

De collecties worden door stylistes in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Cyell richt zich op de modieuze en zelfbewuste vrouw die positief en open in het leven staat. Cyell onderscheidt zich door haar unieke en eigenzinnige handschrift, met een scherp oog voor detail, continue kwaliteit en een perfecte pasvorm. Cyell is verkrijgbaar in ruim 1.200 geselecteerde lingeriespeciaalzaken en warenhuizen in meer dan 10 landen.

De mensen achter Cyell

In 1995 is Cyell opgericht door Cynthia Kooi en Ella Wiersma. Inmiddels zijn er 30 gepassioneerde medewerkers werkzaam op het hoofdkantoor in Friesland. Het hele team is nauw betrokken bij het tot stand komen van de collecties. Cyell is een puur, eerlijk en betrouwbaar merk en doet wat ze beloofd. Onze filosofie; volg je hart, zie schoonheid in eenvoud en in mensen, beauty is being.

Nieuwe website

De oude website was moeilijk vindbaar in zoekmachines, weinig interactie en sterk verouderd. Dit was de reden waarom de website volledig onderhanden werd genomen door Footsteps. De uitstraling van de nieuwe website is prachtig, helemaal als je het vergelijkt met hoe het was. De vormgeving is fris, sfeervol en modern en nodigt zowel retailers, consumenten en pers uit tot verdere verkenning en interactiviteit. De website is veel dynamischer, makkelijker uitbreidbaar en beter te onderhouden dan de oude. Als internationaal modemerk willen we vooruit kijken en daar past de vorm bij waarvoor we nu hebben gekozen. We hebben heel bewust gezocht naar een sfeervolle uitstraling. Hierdoor heeft Cyell duidelijk een eigen gezicht gekregen en daar zijn we trots op.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Friesland

Cyell

Cyell

http://www.cyell.com

Cyell is een Nederlands modemerk met internationale allure. Met haar Beachwear, Intimates en Softwear collecties heeft zij de top van dames bad- en nachtkleding in Europa bereikt.

Lees meer

Volg ons op Google+