U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Nijmegen » Webdesignbureaus.nl

Webdesignbureaus.nl

http://www.webdesignbureaus.nl

Onlangs is de nieuwe website www.webdesignbureaus.nl online gegaan. Deze website biedt de webdesign bureaus uit Nederland een platform om zichzelf op te profileren. Webdesigners kunnen zichzelf gratis aanmelden en hun bedrijfsprofiel presenteren aan de bezoekers die een webdesign bureau in de buurt zoeken.

Bezoekers kunnen gericht zoeken naar webdesign bureaus in Nederland. De bezoeker kan namelijk zelf het aanbod verfijnen door te zoeken naar bureaus per provincie, plaats, met een bepaald uurtarief en op basis van enkele specialisaties.
Een aantal onderdelen van Webdesignbureaus.nl komen overeen met Webdesign.nl. Zo biedt het platform naast het overzicht van webdesigners bureaus ook de mogelijkheid om hun projecten, nieuwsberichten en vacatures aan te bieden aan haar bezoekers.

De informatie die per bureau wordt gepresenteerd op Webdesignbureaus.nl is net iets uitgebreider dan op Webdesign.nl, zo worden er bijvoorbeeld uurtarieven, het jaar van oprichting en de specialisaties van een bureau getoond.

Omdat het nieuwe platform ook startende ondernemers en kleine bureaus de kans biedt om zichzelf te presenteren aan het publiek is het overzicht uitgebreider dan op Webdesign.nl (waarop vooral kwaliteit en professionaliteit een vereiste zijn).

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.webdesignbureaus.nl/

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+