U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Rotterdam » EarlyBird

EarlyBird

http://www.earlybirdie.nl/

EarlyBird is het programma voor natuurlijk Engels op de basisschool. EarlyBird van het Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam en een groeiend aantal scholen buiten Rotterdam hebben meer, vroeger en beter Engels ingevoerd op basis van de uitgangspunten van dit programma.

De betekenis van EarlyBird reikt verder. Het bureau werkt nauw samen met een groot aantal partners. Met die partners kunnen we scholen en besturen in een steeds groter deel van Nederland helpen met de invoering van de methodiek van EarlyBird. Met de Hogeschool Rotterdam worden scholingsprogramma's ontwikkeld en met diverse universiteiten wordt wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Zuid-Holland

Rode rozen en tortilla's

Rode rozen en tortilla's

http://www.roderozenentortillas.com/

Wat gebeurt er als je twee gepassioneerde Delftse ondernemers met een liefde voor koken combineert? Dan krijg je natuurlijk het succesrecept voor het bloeiende en succesvolle cateringbedrijf Rode Rozen en Tortilla's.

Lees meer

Sdu Uitgevers

Sdu Uitgevers

http://www.rechtinfiscaal.nl/

Sdu Uitgevers te Den Haag, actief vanaf 15 maart 1999 en dochter van Sdu NV is een innovatieve en multimediale uitgeverij met enthousiaste en gedreven medewerkers.

Lees meer

Volg ons op Google+