U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Utrecht » Solveon

Solveon

http://www.solveon.nl/

Solveon werkt voor diverse opdrachtgevers en is het grootste toonaangevende incassobureau in de bancaire sector en de financiële branche. Solveon is een zelfstandige dochteronder-neming van ABN AMRO Bank N.V.

Niet alleen incasso, zowel minnelijke als gerechtelijke trajecten, maar ook het uitwinnen van zekerheden, het uitvoeren van het volledige executietraject bij roerende en onroerend goed (inclusief meebieden op veilingen) en herincasso behoren tot onze core business.

Kwaliteit gegarandeerd

Bij Solveon betekent incasso niet alleen de afwikkeling van openstaande vorderingen, maar wordt ook waarde gehecht aan het minimaliseren van het afbreukrisico. Dit betekent concreet dat Solveon zich ten opzichte van haar concurrenten kwalitatief onderscheidt in dienstverlening.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Utrecht

IceBear Events

IceBear Events

http://www.icebearevents.nl/

IceBear Events biedt een unieke combinatie van entertainment, gezelligheid en duurzaamheid.

Lees meer

Stages op Curacao

Stages op Curacao

http://www.stagescuracao.nl/

StagesCuracao.nl is jouw startpunt voor het vinden van een stageplek en alle bijkomende benodigde informatie over huisvesting, vervoer en overige praktische zaken. Je vindt via StagesCuracao.nl een groot aantal stageplekken rechtstreeks bij bedrijven op Curacao of via stagebemiddelingsbureaus.

Lees meer

Volg ons op Google+