U bevindt zich hier: Home » Nieuws » Lancering bouwmetervaring.nl

Lancering bouwmetervaring.nl

22 juni 2012

Bouwmetervaring.nl, de nieuwe en uitgebreidste verzamelsite en beoordelingssite van de bouw.

Bouwmetervaring.nl, de nieuwe en uitgebreidste verzamelsite en beoordelingssite van de bouw. 

Bouw met Ervaring.nl is dé verzamelsite van bedrijven die te maken hebben met de bouw, verbouw en inrichting van uw woning of bedrijfspand. Hieronder vallen bijvoorbeeld bouwbedrijven, architecten, installatiebedrijven, zwembad-leveranciers en –bouwers, stucadoors, schilders, vloerenbedrijven, bedrijven die gespecialiseerd zijn in badkamers, keukens en haarden, enz.,enz.

Natuurlijk zijn er al meer van dit soort verzamelsites, maar bouwmetervaring.nl onderscheidt zich van de rest door de uitgebreide mogelijkheden voor de bedrijven om zich te profileren.

De bedrijven kunnen bijvoorbeeld een uitgebreide collectie foto’s van projecten plaatsen van werk waar ze trots op zijn of producten die ze aanbieden. Zie http://www.bouwmetervaring.nl/projecten.

Consumenten kunnen op bouw met ervaring hun ervaringen delen, door het in te vullen van meer dan 20 gerichte vragen, en een stukje vrije tekst te schrijven over de aard van de werkzaamheden en de positieve en eventuele negatieve ervaringen over een bedrijf. Potentiële klanten krijgen hierdoor een duidelijk beeld over wat het bedrijf voor werkzaamheden verricht en over de ervaringen van hun klanten.

http://www.bouwmetervaring.nl

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Volg ons op Google+