U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Arnhem » ECO Direct

ECO Direct

http://www.ecodirect.nl/

ECO DIRECT is de exclusieve aanbieder van beleggingsobjecten in de FSC gecertificeerde plantages van zusterondernemingen ECODIRECTA S.A. en Cascoverde S.A. in Costa Rica en is gevestigd in Arnhem. Sinds 1996 staat ECO DIRECT voor ethisch beleggen met respect voor mens, natuur en milieu. Het beginpunt van dit ethisch beleggen ligt in Costa Rica waar op ruim 5.500 hectare FSC gecertificeerd tropisch (hard)hout wordt geteeld. Uniek is dat het gehele proces, van het zaadje tot en met de verwerking van het hout, in eigen handen is.

ECO DIRECT is onderdeel van de overkoepelende holding Cosas Verdes B.V. Dit familiebedrijf heeft 100% van de aandelen van ECO DIRECT Nederland B.V. in eigendom.

Naast het bieden van een uitstekend financieel rendement en het behoud van het regenwoud staat ook de bevolking van Costa Rica centraal. De plantages van Grupo ECODIRECTA scheppen niet alleen werkgelegenheid voor de Costaricanen, maar in samenwerking met het eigen sociale programma, Programma Prosperidad, zijn ook verschillende sociale projecten gerealiseerd. Zo is met hulp van de stichting de kwaliteit van het onderwijssysteem van verschillende scholen verbeterd, een centrum voor weeskinderen opgericht en 120 gezinnen van een drinkwatersysteem voorzien.

ECO DIRECT bewijst al tien jaar dat financiƫle en maatschappelijke winst uitstekend samengaan.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+