U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Arnhem » Horecat

Horecat

http://www.horecat.nl/

De HoreCat software is ontwikkeld door programmeurs die zelf eerst ervaring hebben opgedaan in de Horeca. Hierdoor weten zij exact wat u wenst als horecaondernemer.

Zij weten als geen ander dat een ondernemer zo min mogelijk tijd wil besteden aan het administreren. Verder is het programma zo geschreven dat iedereen er snel en eenvoudig mee kan werken. Binnen 15 รก 20 minuten kunnen medewerkers uit de voeten met het programma, ook zonder enige computer ervaring!

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+