U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Arnhem » Max Brothers

Max Brothers

http://www.maxbrothers.nl/

MAXbrothers is de perfecte locatie voor het geven van niet alledaagse bedrijfs- en bruiloftsfeesten. Zij bieden plaats aan 50 to 600 personen, verdeeld over 3 zalen. Per 1 Januari 2007 is MAXbrothers uitgebreid met HEAVEN. HEAVEN is een intieme zaal, die gebruikt kan worden als Restaurant (tot 37 personen), trouwlocatie en is tevens de ideale vergaderruimte tot 24 personen

MAXbrothers Restaurant biedt een uniek en verfrissend concept met culinaire hoogstandjes tegen een betaalbare prijs waardoor het restaurant voor jong en oud het bezoeken waard is. Het werken met verse producten biedt elke bezoeker een gevarieerde keuze in voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. De gerechten worden zo puur mogelijk opgediend om ze hun karakteristieke smaak te laten behouden. De menukaart bestaat uit vegetarische gerechten,vis gerechten en vlees gerechten.

MAXbrothers Restaurant beschikt ook over een voor u speciaal geselecteerde wijn kaart bestaande uit mooie wijnen tegen zeer betaalbare prijzen.

MAXbrothers Restaurant is uitermate geschikt voor grote groepen en zakenlunch of -diner op aanvraag. In dat geval kunt u de hele week bij hun terecht.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+