U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Ede » De sport- en cultuurpas

De sport- en cultuurpas

http://www.sportencultuurpas.nl/

De GRATIS sport- en cultuurpas is er voor iedereen in Ede. De pas vervangt de huidige bibliotheekpas, maar biedt ook veel voordelen. Zowel op het sportieve als op het culturele vlak. De sport- en cultuurpas is een initiatief van Cultura en Sportservice Ede en wordt ondersteund door de gemeente Ede.

Met deze pas krijg je bijvoorbeeld 15% korting op een toegangskaartje voor zwembad de Peppel. Of kun je een maand lang gratis dansen bij Garoon. Je krijgt allerlei kortingen bij Sportservice Ede en bij verschillende sportwinkels.

Maar de pas is ook goed voor kortingen en gratis proeflessen bij Cultura. Daar kun je allerlei muziekinstrumenten leren bespelen, maar ook bijvoorbeeld leren fotograferen, theater spelen of striptekenen.

En de sport- en cultuurpas vervangt de huidige bibliotheekpas. Voor maar 32 euro kun je een bibliotheekabonnement activeren. Je kunt dan heel goedkoop boeken, cd’s en dvd’s lenen, bij bibliotheken in heel Nederland. Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar is een bibliotheekabonnement gratis. Net als vroeger.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+