U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Ede » Ede Centrum

Ede Centrum

http://www.edecentrum.nl/

In Ede Centrum vindt u de meest uiteenlopende winkels met een groot aanbod aan producten en diensten. Ook de horeca is ruim vertegenwoordigd, zowel de dag- als de nachthoreca. Kom kennismaken en u zult het zelf zien: Ede Centrum smaakt naar meer! Ruim 350 ondernemers heten u welkom.

Elke zaterdag en maandag wordt op de Markt in Ede Centrum één van de grootste weekmarkten in Nederland gehouden. Ook op de markt: Ede Centrum smaakt naar meer.

In Ede Centrum worden ook veel leuke en gezellige activiteiten georganiseerd. Denk aan de heidemarkten, activiteiten rond de Airborne, outletverkoop, kinderworkshops, leuke straatacts en nog veel meer. Geregeld verzorgen Edese amateurs en verenigingen een spetterend optreden. Ook daarom: Ede Centrum smaakt naar meer!

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+