U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Ede » IJsprofi

IJsprofi

http://www.ijsprofi.nl/

IJsprofi importeert IJsbereidingmachines - IJsvitrines en Totaalinrichting voor de IJssalon direct uit Italie.

Zij kunnen u adviseren op het gebied van ijsbereiding, ook kunt u gaan werken met hun concept.

 

 

Zij hebben voor Nederland de alleen vertegenwoordiging van de merken:

  • Corema: IJsmachines en ketels, een must voor de ambachtelijke ijsbereider, die met deze machines probleemloos ijs met toevoeging wil maken.
  • Ital Proget: Hun ijsvitrines, een topproduct uit Italie.

Ital Proget is ook bij uitstek het bedrijf dat uw totaal inrichting kan verzorgen. Zij hebben architecten in dienst om samen met u een plan te maken dat helemaal aansluit op uw wensen.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+