PIM: Project Informatie Management systeem

http://www.werkenmetpim.nl/

PIM: Project Informatie Management systeem. PIM is een onmisbaar instrument voor het beheren van alle informatie die bij bouwprojecten hoort. Tevens is PIM belangrijk voor het uitvoeren van het "Vernieuwingsoffensief bouw" ter verbetering van (project)communicatie.

PIM is het eerste professionele project informatie management systeem via Internet, dat elk jaar onbeperkt ingezet kan worden voor een vaste prijs. PIM kan als krachtig en eenduidig platform worden gebruikt, zowel binnen de organisatie als extern, voor alle projecten.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+