U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Ede » Rebedex

Rebedex

http://www.rebedex.nl

Rebedex Ede Staat voor kwaliteit en heeft aandacht voor detail. Uit eigen huis. Van de tekentafel tot en met de aflevering heeft Rebedex alles onder controle en in eigen hand.

Rebedex heeft veel van zijn produkten op voorraad, waardoor op korte termijn geleverd wordt. Grote series worden in overleg met de afnemer geproduceerd. Alle Rebedex produkten zijn voorzien van de EAN-barcode en hebben een onvoorwaardelijke kleur- en kwaliteitsgarantie. Geleverd wordt op euro-pallets. Rebedex heeft voor kwekers legio mogelijkheden waardoor het produkt optimaal gepresenteerd wordt.

  • Computer-ondersteunend design
  • Eigen matrijzenmakerij
  • Produkten tot 80 cm diameter
  • Meer dan 25 spuitgietmachines
  • 8.000 m. bedrijfsruimte
  • Eigen transport

Natuur en cultuur

Levend groen zorgt binnen en buiten voor sfeer in onze omgeving. Bloemen en planten geven warmte, stijl en uitstraling aan huis, serre, terras, balkon en tuin. Rebedex ontwerpt en produceert vazen, potten en bakken in passende kleuren, ook voor hydrokultuur, produkten die in belangrijke mate vormgeven aan ons leefmilieu. De Rebedex kunstof kwaliteitsprodukten zijn afgewerkt met aandacht voor detail en passen bij plant en omgeving.

Voor een mooier en beter leefmilieu

Op de ontwerpafdeling van Rebedex Ede worden marktgerichte produkten ontwikkeld voor een kritische consument. Dit betekent dat onze produkten aansluiten bij verschillende smaken en trends.
Marktgericht produceren houdt in dat wij zeer zorgvuldig omgaan met energie en overwegend anti-statische grondstoffen verwerken. Voor het verpakken van onze produkten maken wij gebruik van
volledig recyclebare materialen.

Rebedex Ede staat voor kwaliteit en heeft aandacht voor detail.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+