U bevindt zich hier: Home » Portfolio » Wageningen » Sportcentrum De Plataan

Sportcentrum De Plataan

http://www.sportcentrumdeplataan.nl/

Bij Sportcentrum De Plataan hebben ze hun best gedaan om een sfeer te scheppen waar u zich snel thuis voelt. Een plek waar u graag naar toe gaat, ondanks uw drukke bestaan. Gezellig samen sporten, serieus aan uw gezondheid werken en vrienden ontmoeten. Ervaar zelf hoe sporten, ontspannen en gezondheid in De Plataan samengaan.

Activiteiten op ieder niveau

In Sportcentrum De Plataan is de drempel om te gaan bewegen zo laag mogelijk gemaakt. Met leuke lessen op verschillende niveaus, persoonlijke cardio-, fitness- en gezondheidsprogramma’s, moderne trainingsapparatuur, testmethodes en deskundige begeleiding. Iedereen kan daar sporten of bewegen. Ongeacht uw gezondheid of niveau.

Persoonlijke aandacht en zorg

In Sportcentrum De Plataan draait het om gezond worden en gezond blijven. Mensen die meer specialistische begeleiding op prijs stellen zijn bij hun sportcentrum aan het juiste adres. Zij schenken in alle rust aandacht aan mensen met gezondheidsklachten en bieden aangepaste programma’s. Er is ook een fysiotherapeut in huis.

 

Offerte aanvragen?

Wij bellen u!

Samenwerken?

Meer webdesign in Gelderland

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

Woonlastenmeter Gemeente Nijmegen

https://woonlastenmeter.nijmegen.nl/app/

Namens de gemeente Nijmegen is het team van Footsteps hard aan de slag gegaan om een geschikte applicatie te ontwerpen. Door middel van deze 'Woonlastenmeter' wil de Gemeente Nijmegen de gebruiker meer inzicht geven in de gemeentelijke belastingen. De applicatie legt de belastingen uit op een duidelijke en speelse manier.

Lees meer

SB Business Communicatie

SB Business Communicatie

http://www.sbbusinesscommunicatie.nl/

SB Business Communicatie is aanbieder van vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. SB Business Communicatie combineert twintig jaar ervaring met kennis, innovatieve diensten en een stabiel communicatieplatform. Als onafhankelijke geregistreerd mobile virtual network operator (MVNO) met innovatieve technologieoplossingen en -systemen helpt het bedrijf zijn klanten het rendement van communicatieoplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid te maximaliseren.

Lees meer

Volg ons op Google+